🗨II\*/II Albert Laroca – Comic català : Un petit joc : QUI ÉS ? II\*/II🗨

 

La descripció de persones

1. La Laia és una noia jove i prima. És pèl-roja. Té els cabells llargs i llisos, i porta una cua. Té la cara rodona. Té els ulls grossos, els llavis gruixuts i un nas petit. Porta una samarreta de tirants, una faldilla llarga i estreta, mitjons i sabatilles esportives.

2. La Mireia també és una noia jove i prima. Té els cabells castanys i els porta llargs i llisos. Té el nas llarg. Té la cara allargada, els llavis prims i uns ulls molt macos. Porta un jersei blanc i una faldilla curta de quadres. També porta unes botes de taló negres i altes fins al genoll.

3. El Manel és calb i porta un tatuatge al braç. Té els ullls petits i les celles gruixudes. Té un nas gros i lleig. Té les espatlles amples. Porta una samarreta negra de màniga curta, uns pantalons i unes botes. També porta un rellotge.

4. La Mariona és pèl-roja i porta trenes. És una nena pigada. Porta un jersei, uns pantalons i unes sandàlies.

5. La Cèlia és morena i porta els cabells recollits. És grassa i baixa. Té les galtes rodones. Porta una samarreta de tirants, una faldilla de flors, unes sabates negres de taló i una bossa negra. També porta arracades, anells i un collaret.

6. El Pep és petit. És ros i pigat, i té les dents grosses. Porta una gorra, un jersei de coll alt, uns pantalons curts amb tirants, mitjons i sabatilles esportives.

7. El Ferran és gran. Té els cabells blancs i porta barba i bigoti. Porta ulleres i té el nas gros. Porta una camisa amb una corbata de llacet, una armilla de quadres, uns pantalons i unes sabates. També porta un maleti.

8. El Ramon és alt i prim. És moreno i porta els cabells arrissats i curts. Té el nas llarg i les orelles grosses. Porta una camisa, una corbata, una americana i uns pantalons negres. També porta unes sabates negres i un paraigua a la mà.

QUI ÉS ?


D’autres BD en catalan sur Albert Laroca – Comic català

Et vous qu'en pensez-vous ?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.